Παραίτηση-έκπληξη είχαμε πριν από λίγες ώρες από τον Alpha και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, καθώς αποχώρησε αιφνιδιαστικά, η Τίνα Μιχαηλίδου. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», η δημοσιογράφος παραιτήθηκε λόγω της κακής σχέσης που είχε με τον Νίκο Μάνεση.

Η ίδια την προηγούμενη σεζόν εμφανιζόταν κανονικά στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ φέτος ήταν μέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

«Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε πριν λίγη ώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Της έγινε συμβιβαστική πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις. Η ίδια, όμως, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Αντιπρότεινε να κάνει λινκ για το δελτίο ειδήσεων. Δεν ήθελε να μείνει άλλο στην εκπομπή. Η αιτία είναι η κακή σχέση που έχει εδώ και καιρό με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα, φημολογείται στους διαδρόμους του καναλιού ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε αρκετά έντονο λεκτικό επεισόδιο, το οποίο έφτασε στα όρια του bullying. Η σχέση μεταξύ των δύο, ήταν προβληματική πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Η Ελεονώρα δεν έχει εμπλακεί καθόλου στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αντίθετα, η παρουσιάστρια όταν συζήτησε το καλοκαίρι με τη δημοσιογράφο ήταν αρκετά χαρούμενη που θα συνεργαστούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Μίχας. 

Μετά την είδηση της παραίτησής της, η Τίνα Μιχαηλίδου ανέβασε ένα instastory με κείμενο της Ρενέ, στο οποίο αφήνει αιχμές περί αξιοπρέπειας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

"Να φεύγεις, ναι..
Από ο,τι δε σε κρατάει
με όλη του τη δύναμη
Να φεύγεις Κυρία όμως όπως μπήκες
Άφησέ του ένα λουλούδι στο τραπέζι
Μάζεψε αθόρυβα τα πράγματά σου
Κάνε σαν να μη συμβαίνει δα
και τίποτα σημαντικό
Σαν να μην χάλασε ποτέ
πραγματικά κάτι μέσα σου
Και μετά τρέχα στο μαξιλάρι σου
και κλάψε όσο θέλεις

Να φεύγεις πάντα
περισσότερη από όση μπήκες
ποτέ πιο λίγη μόνο
Και α! Την αξιοπρέπεια μην ξεχνάς
Την αξιοπρέπεια σου"