Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Τρίτη (20/10), ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με την είδηση να κάνει γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φοράει μάσκα και πεταλούδα στο χέρι, ενώ στη λεζάντα ζητάει συγγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», γράφοντας: «Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα».

Ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο. Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποβλήθηκε προληπτικά και σε τεστ κορονοϊού, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

«Να σας καθησυχάσουμε, είναι μια χαρά. Από ότι είδα τον ταλαιπώρησε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Αγχώθηκε πολύ. Πήγε στο νοσοκομείο. Είναι καλά. Μάλιστα έκανε και τεστ κορονοϊού και είναι μια χαρά. Νομίζω πως θα πάρει εξιτήριο πολύ σύντομα και θα γυρίσει και στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου» είπε η παρουσιάστρια.

ΠΗΓΗ