Η εκπομπή της ΕΡΤ «Ιστορίες Μόδας», με αφηγήτρια την Κάτια Ζυγούλη, έρχεται με ένα επεισόδιο για όλα όσα κάνουν το ντύσιμο τόσο σημαντικό για τον σύγχρονο κόσμο.


Η επιλογή ενός ρούχου, τα μηνύματα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε μέσα από την εμφάνισή μας, αλλά και η ψυχοθεραπευτική ιδιότητα της μόδας, θα συζητηθούν όλα στο επεισόδιο του Σαββάτου, 19 Σεπτεμβρίου.

Τι λένε τα ρούχα για εμάς τους ίδιους; Την απάντηση έχει η Κάτια Ζυγούλη


Τι λένε τα ρούχα που φοράμε για εμάς τους ίδιους; Τι δηλώνουμε εμείς μέσα από τα ρούχα που φοράμε; Τελικά, για ποιον ντυνόμαστε; Οι απαντήσεις, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

«Το ρούχο, όπως και η μόδα, είναι επικοινωνία και μέσα από αυτό διαλέγουμε τον ρόλο μας», σημειώνει η Γαλάτεια Λασκαράκη, δημοσιογράφος και διευθύντρια γυναικείου περιοδικού.

Ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη

Ο fashion entrepreneur Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει ποια είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από το ντύσιμό του, σε σχέση με την ενδυματολογικά περίπλοκη καθημερινότητά του.

Η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Ντέπη Ρίζου εξηγεί πώς μπορεί το ντύσιμο να λειτουργήσει θεραπευτικά, ενώ ο σχεδιαστής Άγγελος Τσακίρης τονίζει τη σημασία της χρηστικότητας ενός ρούχου, μέσα στο οποίο μια γυναίκα μπορεί να νιώθει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τέλος, η Κάτια Τρακαδά, trend forecaster και σύμβουλος branding, εξηγεί το φαινόμενο των τάσεων στη μόδα, από την άνοδό τους μέχρι την πτώση.


ΠΗΓΗ