Ο Ήλιος στον Σκορπιό με δυναμισμό, μυστικοπάθεια και στρατηγικό τρόπο σκέψης

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό έντονα θα είναι τα συναισθήματα, η διαίσθηση θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τις ενέργειες τις προσεγγίσεις και τις αποφάσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξει φόβος και ανασφάλεια σχετικά με πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο τα χαρακτηριστικά θα είναι ανάγκη για αλλαγή για κοινωνικοποίηση και για συλλογική δράση. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στο να διευρυνθεί ο φιλικός και κοινωνικός κύκλος. Ανάγκη θα εκδηλωθεί  για ομαδοποιημένη δράση, δεν θα λείψουν οι πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης νέες και πρωτότυπες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο η εφαρμογή θα απαιτεί σύνεση και μεθοδική τακτική.


ΚΡΙΟΣ

Κριέ, στροφή σε καθημερινές υποχρεώσεις κάνεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση. Οι πρωτότυπες λύσεις σου λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και αναγνωρίζονται από το περιβάλλον που κινείσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Εκκρεμότητες από τη δουλειά σου έρχονται στο μυαλό και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από σκοπέλους και θα απογειώσουν την δημοφιλία σου στο εργασιακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την μέρα χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προτεραιότητες έχουν μείνει στην άκρη καθώς θέλεις να χαρείς την ημέρα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή σε περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου καθώς η γενναιοδωρία σου θα οδηγήσει σε περιττές σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με οικεία πρόσωπα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο όμως η κατανόηση και η καλή διάθεση υπάρχουν και μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία.. 

Αισθηματικά

Δημιουργώντας έντονα ερωτική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις την ρουτίνα που μπορεί να επηρεάζει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε εκπλήξει εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς αυτό σε χαλαρώνει σημαντικά και σου δημιουργεί ευχαρίστηση. Δεν αποκλείεται να σε ευχαριστήσουν με τις ιδέες τους καθώς είναι πρωτότυπες και μπορεί να είναι ιδανικές για ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς διεξοδικά πως θέλεις να κινηθείς σε εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθούν πρωτότυπες λύσεις που θα σου δώσουν διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα. Δεν αποκλείεται να αναλογιστείς τι πρέπει να αλλάξεις για να υπάρξει καλύτερη διαχείριση. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις ευφάνταστες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν ώστε να υπάρξει καλύτερος οικονομικός και ψυχολογικός έλεγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργούν άγχος και φόβους που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φροντίσουν να εξαφανίσουν με τη συμπεριφορά τους τις οποίες αμφιβολίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να δεις μελλοντικά ποιες κινήσεις μπορούν να τις ευνοήσουν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ρίσκα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διαφορετικές για τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σου δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις καθώς ανακαλύπτεις ότι έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο και προσωρινά δεν αποκλείεται να σε αγχώσουν. Σου δίνεται η ευκαιρία διαισθητικά να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια επαγγελματικά κεφάλαια δεν έχεις κλείσει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα κυριαρχεί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό πεδίο στις σημαντικές αυτές σχέσεις που έχεις. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κοινή δράση που ανανεώνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου από ποτέ. Οι πρωτότυπες προτάσεις σου βρίσκουν τους κατάλληλους αποδέκτες και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη για να αυτοπροβολή γίνεται ισχυρότερη από ποτέ όμως αυτό δεν σε εμποδίζει στο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί. Επικεντρώνεσαι στην εικόνα σου και σε πιθανές ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν είναι πολλές και μπορεί να σου προκαλούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις κατάλληλες διεξόδους για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις σου καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις σου μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η αισιοδοξία κυριαρχεί σήμερα και αυτός οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Σε γεμίζει χαρά η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για πνευματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέα μονοπάτια στην καριέρα σου. Αξιοποίησε την όποια συγκυρία καθώς έχει πολλά να σου δώσει και μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου διεύρυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, τα έντονα συναισθήματά σου δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς καθώς σου προκαλούν εκνευρισμό και φόβους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφέρεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς μπορείς να ανατρέψεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και να πατήσεις γερά στα πόδια σου πιστεύοντας στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν αρχικά αναστάτωση. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αρκεί να μην συμβιβαστείς και να πάρεις το απαιτούμενο ρίσκο όταν είναι απαραίτητο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κυριαρχεί για εσένα η ανάγκη να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως με κάθε κόστος καθώς με την τάση σου να εξιδανικεύεις τους άλλους μπορεί να οδηγηθείς σε κινήσεις και συμπεριφορές που δεν είναι ενδεδειγμένες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε σχέση με οικονομικές συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να διακρίνεις ποια επιλογή θα είναι κερδοφόρα για εσένα και ποια όχι. Είναι σημαντικό να πάρεις αποστάσεις και να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες σου κινήσεις.

 ΠΗΓΗ